KSSS:n Olympic Classes regatta

Lokakuun alussa perinteisesti järjestettävään KSSS:n Olympic Classes regattaan lähti Suomesta kolmihenkinen “maajoukkue” edustaen laajalla ikähaarukalla Finn Finland-tiimiä. Juhlavasta nimestään huolimatta tapahtuma on enempi juniorikisa, hieno ja suosittu sellainen kyllä.

Matkajärjestelyt menivät rennosti, turhankin rennosti? Tukholmahan on ihan Turun vieressä…Perjantai-iltapäivällä Wade soitti, kun oli autossa ykköstiellä:”Missäs ootte, mä oon täällä !” No, löytyi hotellihuone myös pe-la:ksi Wadelle, papat kun tulivat vasta la-aamusta.

Lauantaina ei sitten tuullut yhtään. Päivä kului jutellen – se on helppoa ja mukavaa Ruotissa – paikallisten Finn-kollegoiden kanssa. Mukavaa porukkaa nämä Finn-gubbet myös Ruotsissa! Ajankuluksi menimme rannassa tarjotulle BMW- hyväntekeväisyyskoeajolle mustalla hybridipedolla. Kohde tietysti Solsidanista tuttu “Freddes hus”. Grilli ei tuoksunut, joten hiirenhiljaa hybridillä takaisin pursiseuralle.

Illalla “fika”, GT ja intialainen ruoka Karlstadin Finn-ryhmän kanssa. Det var nog jättekul!

Sunnuntai valkeni sitten tuulisena ja kylmänä, Va bra ! Viisi lähtöä 10-13 m/s ja aika vilpoistakin oli. Härmäläiset korpisoturit veivät kylmässä tuulessa kaikki lähtövoitot. Seppo kyykytti nuorempiaan kryssillä  ja totaalivoitto hienosti Wadelle. Ville V toisena, joten epävirallinen maaotteluvoitto tuli kotiin.

Saltis on suositeltava kohde kauden päätökseksi. Lämmintä vaatetta vaan mukaan.

Med vänling hälsining,

Finn/Swe 22

Ville

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s